Coach Talentenspel


coach talentenspel Panda van proosdij

Ik ben Coach Talentenspel.

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze onderstaande vragen?

Dan is Het Talentenspel iets voor jou!

  • Wie ben ik echt en waar word ik gelukkig van?
  • Uit welk werk zou ik energie en voldoening kunnen halen?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten?
  • Zijn de kwaliteiten, die ik denk dat ik heb, wel van mij?
  • Welke richting heeft mijn levensdoel?
  • Wat wil ik het liefst?
  • Wat is, nu ik met pensioen ben, nog mijn levensdoel?
  • Waar kan ik de weg, die ik kwijt ben, vinden?

Het Talentenspel

Het Talentenspel geeft richting aan je vraag. Het is een proces waarbij je een aantal weken doorwerkt met je observaties. Afgewisseld met sessies aan tafel met mij als coach. Alles heeft tijd nodig om een plek te krijgen. Elke sessie ga je weer een stapje verder en in de tussenliggende weken verwerkt je systeem deze informatie. Stel je voor dat je om de drie weken een sessie hebt van gemiddeld 2,5 uur. In deze tijd doe je verschillende opdrachten die leuk en interessant zijn om te doen en die je inzage geven in het gebied waar je onbewuste je bewuste ontmoet. Je ontdekt van alles waar je meteen iets mee kunt doen: uitproberen in het dagelijks leven. Je zult helder krijgen hoe jij beslissingen neemt, denkt, ervaart en uitvoert. En hoe je vervolgens met de handvatten van het spel de wereld en jezelf van een andere kant kunt bekijken.

“Into the forest I go, to lose my mind and find my soul” (John Muir)

Coach Talentenspel

Ik ben Panda van Proosdij en ik werk als bewegingscoach. Inmiddels heb mijn opleiding tot Coach van Het Talentenspel gevolgd, omdat ik het gevoel had mensen te kunnen helpen vanuit mijn fysieke achtergrond en  intuïtieve ingang. Zo werk ik vooral vanuit het lichaam waar alles opgeslagen ligt. En wat ons zoveel over onszelf kan vertellen. In de afgelopen jaren heb ik verschillende mensen gecoacht in deze volgorde en gemerkt dat het mensen in beweging brengt. Dan gebeurt er iets, er gaan dingen stromen. Daar waar iets stroomt daar ontwikkelt zich iets. De manier waarop ik het Talentenspel speelt met mijn cliënten heeft een fysieke invalshoek. Dit sluit naadloos aan bij de intuïtieve manier waarop het spel gespeeld moet worden. Om bij het onbewuste te kunnen komen, mag het hoofd rusten. En het lichaamsbewustzijn geactiveerd worden.

“Beweeg je talenten en breng je latente talenten in kaart met Het Talentenspel”

Talents on the move

coach talentenspel Panda van proosdij

Je kunt je meteen aanmelden voor Het Talentenspel. Dit zijn gemiddeld 3 a 4 sessies en we spreken samen af wanneer we deze sessies inplannen.

Ben je nieuwsgierig en zou je graag eerst een kennismakingssessie doen, voordat je beslist Het Talentenspel te spelen? Dat kan ook. Dan kom je eerst voor een verkennende sessie van 30 tot 45 minuten.

Klik hier voor tarieven en praktische info.

Ervaring Susanna: Panda is een warme, invoelende coach. Zij begeleidt enthousiast en toegewijd bij de zoektocht naar je talenten.
Op een bijzondere locatie, in een pipowagen, voel je je snel thuis bij Panda en is het mogelijk om tot jezelf (en jouw eigen talenten) te komen.
Je kunt bij Panda helemaal jezelf zijn.

Kijk ook op mijn Facebook pagina Talents on the move voor meer recensies.