ESSENTIE

INWIJDING ESSENTIE – VELD

➢ Hoe ziet je leven eruit na het spelen van het TALENTENSPEL en het ontvangen van je

blauwdruk, de levensboom?

➢ Is de tijd aangebroken om je reis te vervolgen?

➢ Heb je behoefte aan een verdere verinnerlijking van de betekenis van je talenten?

➢ Ben je nieuwsgierig naar de missie van je Ziel?

Ontdek in deze fonkelnieuwe inwijding hoe je vanuit je HART verbonden met je ZIEL kunt leven. Verruim je bewustzijn, verdiep je inzichten en laat je ziel spreken. De beweging naar een nieuwe wereld die we collectief maken, vraagt om een bewuster samengaan van lichaam en ziel en om het hervinden van zuivere mannelijke en vrouwelijke principes. We mogen verder reiken dan we ooit hebben verwacht en opstaan als het stralende Licht dat we zijn.

Spelmateriaal

De door ons ontworpen essentieborden, vormgegeven door kunstenares, Rebecca Solcer brengen je naar een ruimer besef van wie je waarachtig bent, een multidimensionaal Zelf. Deze zeer krachtige borden zijn gebaseerd op de universele wijsheid van de heilige geometrie. Unieke fysieke poses en energetische oefeningen brengen je dieper in je lichaam. Dit is een inwijding om verder te kunnen groeien na het vinden en leven van je Levensmissie.

Waarom een inwijding? We voorvoelen dat het vooral in deze tijd belangrijk is om de tijd te nemen om transformatie te ervaren op diepere lagen van je Zelf.

Je wordt begeleid door

• PANDA VAN PROOSDIJ; Talentenspelcoach & groepstrainer en bedenker van de methodiek From Voice & Physique to Choireography

+ creator ESSENTIE

• MICHÈLE WATTEL; Talentenspelcoach & groepstrainer, specialist vrouwelijke archetypen en medeontwikkelaar van het Talentenspel

+ creator ESSENTIE

We zijn beiden zeer ervaren in het op een speelse en diepgaande manier begeleiden van groepen en in deze workshop komen onze individuele talenten op een bijzondere manier samen.

Wij ontvangen je graag voor een unieke reis voorbij je Levensboom!