Talent coaching

Welke talent heb jij nog niet ontdekt?

Vraag jij je af of het leven jou meer te bieden heeft?

Ben jij op zoek naar een richting in het leven om jouw missie uit te dragen en je hart te volgen?

Wat is talent coaching

Je hebt unieke talenten meegekregen als mens waarmee je een zinvol leven kunt vormgeven. Een leven waarin je je gelukkig voelt en kansen en mogelijkheden ziet die je kunt aangrijpen om juist dat te vinden wat je moeiteloos afgaat. Daarom is het van grote waarde om te ontdekken welke talenten jij hebt en hoe je die kunt inzetten voor jezelf en voor de wereld om je heen. Je zult een gevoel van eenheid ervaren en je compleet voelen zodra al je talenten actief zijn en jou dienen. Daarvoor gaan we naast het ontdekken en bijeen brengen van al je talenten ook samen op zoek naar jouw innerlijk leiderschap. Hoe zou jij je talenten willen begeleiden en aansturen en op welke manier wil jij je talenten inzetten en laten zien.

Wat kan talent coaching voor jou betekenen

Wil jij inzicht verkrijgen in jouw unieke krachten en talenten? Als transformatie coach help ik jou graag om meer bewustzijn van jouw eigen kunnen te creëren. Wij onderzoeken samen je talenten en kijken hoe je deze het beste vorm kunt geven in jouw leven. Ik ondersteun jou om helderheid te krijgen over wat jouw mogelijkheden zijn en hoe je je talenten het beste in kunt zetten. Krijgt elk talent wel voldoende ruimte om tot ontplooiing te komen en hoe kun je je talenten leren aansturen zodat het jou in z’n geheel dient. Op een speelse en tastbare manier krijg jij inzicht in wat jouw ware missie is in het leven. Zo kom jij in contact met jezelf en geef je jouw leven sturing om te doen wat jou echt gelukkig maakt.

Majesteit, u bent aan zet

Op welke manier kan talent coaching jou ondersteunen

Talent coaching wijst jou de weg om bewust te worden van jouw eigen pad en bestemming. Zo leid je een leven in connectie met jezelf. Waardoor jij sterker en gelukkiger in het leven staat. Je ervaart meer zelfvertrouwen. En zet jouw krachten in voor een leven vol vervulling en vreugde. Ik ben er graag voor jou om je te helpen in contact te komen met jouw ware Zelf. Met mijn achtergrond als bewegingscoach ligt de nadruk op verbinding leggen tussen de wijsheid van je lichaam en het luisteren naar je innerlijk weten. Door het Talentenspel en mijn methode Voice & Physique in te zetten, bied ik een ruime vorm om die verbinding voor jou tot stand te brengen. Daarnaast kun je door behandelingen met Meervoudig Merkaba Technieken de extra ondersteuning krijgen waardoor je lichaamsenergie nog meer gaat stromen.

Tarief


€87,50 per uur inclusief 21% B.T.W.
ZZP € 87,50 exclusief 21% B.T.W.

De duur van een sessie bedraagt gemiddeld 2,5 uur