Het Talentenspel

talentenspel

Elk innerlijk koninkrijk kent een Koning of

  • Vraag jij je af of het leven jou meer te bieden heeft?
  • Uit welk werk zou ik energie en voldoening kunnen halen?
  • Ben jij op zoek naar een richting in het leven om jouw missie uit te dragen en je hart te volgen?
  • Wat zijn mijn talenten?
  • Hoe kan ik mijn relatie verdiepen? (zowel persoonlijk als zakelijk)
  • Wat is, nu ik met pensioen ben, nog mijn levensdoel?

Wat houdt het Talentenspel in?

Het Talentenspel geeft hier richting aan door helderheid te verschaffen in waar jij goed in bent en wat jij moeiteloos doet. Het uitgangspunt van het spel is dat je op aarde bent gekomen om iets te doen en dat je de juiste talenten hebt meegekregen om jouw missie ook uit te voeren. Het Talentenspel is een echt spel, met kaartjes en spelborden. Aan de hand van archetypen, universele oerbeelden die een ieder herkent omdat ze voorkomen in sprookjes en dromen, kies je intuïtief welke talenten jou het beste weergeven. Het gebruik van archetypen zorgt ervoor dat het spel op een dieper niveau inwerkt, en dat inzichten en transformaties blijvend zijn. Het kiezen van je talenten en het spelen van het Talentenspel maakt bewust wat onbewust is. Je wordt je bewust van je eigen kracht en hoe deze het beste vorm te geven. Als transformatie coach help ik jou graag om meer bewustzijn van jouw eigen kunnen te creëren. Wij onderzoeken deze talenten en kijken hoe deze het beste vorm te kunnen geven in jouw leven.

Hoe werkt het Talentenspel?

Tijdens het eerste gedeelte van Het Talentenspel verkennen we de talenten en wat deze voor jou betekenen. Hierbij wordt er via een fysieke invalshoek aangewakkerd wat onbewust aanwezig is. Als Talentenspel coach ondersteun ik jou om helderheid en inzicht te krijgen in jouw ware kracht en potentie en hoe je dat het beste in kunt zetten. Krijgt ieder talent wel voldoende ruimte om tot ontplooiing te komen. In het tweede deel kijken we samen hoe je je talenten kunt leren begeleiden en aansturen zodat het jou in z’n geheel dient. Op een speelse en tastbare manier krijg jij inzicht in wat jouw ware missie is in het leven. Zo kom jij in contact met jezelf en geef je jouw leven sturing om te doen wat jou echt gelukkig maakt.

“Into the forest I go, to lose my mind and find my soul” (John Muir)

Wat zijn de werkvormen?

talentenspel

Je kunt het Talentenspel individueel spelen of met een groep. In beide gevallen begeleid ik het proces aangezien ik naast Talentenspel coach ook groepstrainer ben. Het spel wordt in het Nederlands of in het Engels gespeeld. Ik ben in beide talen opgeleid, het materiaal hiervoor is in m’n praktijk tweetalig aanwezig en voor jou of jullie beschikbaar.

Aan de hand van het Talentenspel heeft Panda me door boeiende gesprekken, maar ook confronterende reflecties op een weg geholpen die ik een jaar geleden niet voor mogelijk had gehouden. En dat na jaren competentie analyses en persoonlijke ontwikkelingsplannen in het grote bedrijfsleven. Voor iedereen die deze tijd verwarrend vindt, op zoek is naar houvast en eigenheid van harte aanbevolen.

Paul, 65 jaar ZZP’er

Hoe werk ik

Talent coaching wijst jou de weg om bewust te worden van jouw eigen pad en bestemming. Zo leid je een leven in connectie met jezelf, waardoor jij sterker en gelukkiger in het leven staat. Je ervaart meer zelfvertrouwen en zet jouw krachten in voor een leven vol vervulling en vreugde. Ik ben er graag voor jou om je te helpen in contact te komen met jouw ware zelf. Met mijn achtergrond als bewegingscoach ligt de nadruk op verbinding leggen tussen de wijsheid van je lichaam en het luisteren naar je innerlijk weten. Door het Talentenspel en m’n methode Voice & Physique in te zetten, bied ik een ruime vorm om die verbinding voor jou tot stand te brengen. Daarnaast kun je door behandelingen met Meervoudig Merkaba Technieken de extra ondersteuning krijgen waardoor je lichaamsenergie nog meer gaat stromen.

Kijk ook op mijn Facebook pagina Talents on the move voor meer recensies.

Tarief

€87,50- per uur inclusief 21% B.T.W.

ZZP €87,50,- exclusief 21% B.T.W.
De duur van een sessie bedraagt gemiddeld 2,5 uur