Healing

Verbind je met je Zelf

Ben je op zoek naar heelheid en verbondenheid in jezelf?

Vraag jij jezelf wel eens af hoe je meer energie kunt voelen stromen?

Zou je verder willen reiken en een ruimer besef willen ervaren?

Healing

Healing betekent helen en dat is precies wat het doet voor jou. Als transformatie coach is healing onlosmakelijk met mij verbonden en help ik jou graag om in verbinding te maken met je hart en ziel. Door middel van verschillende helingstechnieken help ik je om jouw bewustzijn te verhogen. Zo versterk je je innerlijke wereld, wat weerspiegeld wordt op de buitenwereld. Ik werk door middel van het uitvoeren van lichamelijke helingstechnieken. Het lichaam is de poort naar jouw energiebron. Hierdoor kan je bij trauma’s komen die in het lichaam opgeslagen zijn. Door deze negatieve blokkades op te heffen, sta jij sterker in het leven waardoor je vol passie en zelfvertrouwen je pad kan bewandelen.

Wat kan healing voor jou betekenen?

Als transformatie coach leg ik contact met de Universele energiebron. Alles wat leeft, mensen, dieren, planten en zelfs stenen, bestaan uit deze pure energie. Deze energie is van nature licht, helder en vol liefde. Door verschillende levenservaringen, bijvoorbeeld onverwerkte trauma’s of een slechte jeugd, kan er negatieve energie in het lichaam opgeslagen worden. Hierdoor krijg je last van blokkades in je lichaamsenergie. Op den duur kan dit zich zelfs uiten door middel van fysieke kwalen of ziektes en mentale problemen zoals depressies of angstaanvallen. Als transformatie coach ondersteun ik jou graag in het proces van bewustwording en healing zodat jij weer in je kracht kan gaan staan.

Op welke manier kan een healing jou ondersteunen?

Door middel van verschillende healingstechnieken ondersteun ik je om in contact te komen met je lichaam en ziel.

Het Talentenspel

healing

Het Talentenspel is een echt spel met kaarten en spelborden. Spelenderwijs creëer je een bewustzijn van jouw unieke krachten en talenten. Door jouw leven zo in te richten dat je deze talenten optimaal benut, leef jij een leven vol vervulling en zelfvertrouwen. Ik help jou om hier sturing aan te geven, zodat jij de beste versie van jezelf kan worden!

Meervoudige Merkaba technieken

healing

Daarnaast bied ik ook Meervoudige Merkaba technieken heling sessies. Dit is energetisch werk waarbij blokkades worden opgeheven. Heb jij bijvoorbeeld last van lichamelijke klachten of vermoeidheidsklachten? MMT heling vindt plaats op zowel lichamelijk, energetisch als emotioneel niveau.

Deze holistische aanpak is hierdoor geschikt om verschillende problemen aan te pakken. Wanneer jij je openstelt voor de heling kunnen er bijzondere transformaties plaatsvinden. Zo sta jij als persoon sterker en gelukkiger in het leven.

Tarief

€69,99 per behandeling exclusief 21% B.T.W.

De sessie duurt +- 60/75 min, 30/40 min behandeltijd