Transformatie coach

Leer in verbinding te staan met jezelf door middel van een transformatie coach

Vraag jij jezelf wel eens af waar je het allemaal voor doet? Mis je sturing en passie in het leven en wil je het beste uit jezelf halen? Als transformatie coach help ik jou graag om in verbinding te staan met jouw hart en ziel. Door middel van verschillende helingstechnieken help ik om jouw bewustzijn te verhogen. Zo versterk je je innerlijke wereld, wat weerspiegeld wordt op de buitenwereld. Ik werk door middel van het uitvoeren van lichamelijke helingstechnieken. Het lichaam is de poort naar jouw energiebron. Hierdoor kan je bij trauma’s komen die in het lichaam opgeslagen zijn. Door deze negatieve blokkades op te heffen, sta jij sterker in het leven waardoor je vol passie en zelfvertrouwen je pad kan bewandelen.

Wat kan een transformatie coach voor jou betekenen?

Ik werk graag met mensen op een speelse manier en met veel humor. Lichtheid brengt ons makkelijker vooruit. Daarnaast heb ik geleerd om me goed en lang te concentreren waardoor we tijd effectief en constructief kunnen gebruiken. Ook kan ik me vrij verbinden met de universele energiestroom die ervoor zorgt dat een sessie aanvoelt als één tijdloze beweging die intens is en tegelijkertijd omvliegt. Of het individuen of groepen zijn voor mij geldt dat een actief tempo aangenaam is en ervoor zorgt dat je samen het gevoel hebt dat je ergens komt zonder dat je ergens op tijd moet zijn. Ik voel aan hoe het met jouw energiestroom gaat en ik weet wanneer het tijd is voor en pauze of voor afronding.

transformatie coach

Je kan mij ook inhuren voor talent coaching

Wil jij inzicht verkrijgen in jouw unieke krachten en talenten? Wij onderzoeken samen je talenten en kijken hoe je deze het beste vorm kunt geven in jouw leven. Ik ondersteun jou om helderheid te krijgen over wat jouw mogelijkheden. Krijgt elk talent wel voldoende ruimte om tot ontplooiing te komen en hoe kun je je talenten leren aansturen zodat het jou in z’n geheel dient. Op een speelse en tastbare manier krijg jij inzicht in wat jouw ware missie is in het leven. Zo kom jij in contact met jezelf en geef je jouw leven sturing om te doen wat jou echt gelukkig maakt. Talent coaching wijst jou de weg om bewust te worden van jouw eigen pad en bestemming. Zo leid je een leven in connectie met jezelf. Door het Talentenspel en mijn methode Voice Physique in te zetten, bied ik een ruime vorm om die verbinding voor jou tot stand te brengen.

Op welke manier kan een transformatie coach jou ondersteunen?

Door middel van verschillende helingstechnieken ondersteun ik jou om in contact met je lichaam en ziel te komen. Het Talentenspel is een echt spel met speelbord en kaarten. Spelenderwijs creëer je bewustzijn van jouw unieke krachten en talenten. Door jouw leven zo in te richten dat je deze talenten optimaal benut, leef jij een leven vol vervulling en zelfvertrouwen. Ik help jou om hier sturing aan te geven, zodat jij de beste versie van jezelf kan worden!

Daarnaast bied ik ook Meervoudige Merkaba Technieken. Dit is energetisch werk waarbij door middel van handopleggingen blokkades worden opgeheven.

Heb jij bijvoorbeeld last van lichamelijke klachten of vermoeidheidsklachten?

Meervoudige Merkaba Technieken vindt plaats op zowel lichamelijk als emotioneel niveau. Deze holistische aanpak is hierdoor geschikt om verschillende problemen aan te pakken. Wanneer jij je openstelt voor de heling kunnen er bijzondere transformaties plaatsvinden. Zo sta jij als persoon sterker en gelukkiger in het leven. Ook voor een lifestyle coach in Tilburg kun je bij mij terecht.