Spiritueel coach


Leer in verbinding te staan met jezelf

Vraag jij jezelf wel eens af waar je het allemaal voor doet? Mis je sturing en passie in het leven en wil je het beste uit jezelf halen? Als spiritueel coach help ik jou graag om in verbinding te staan met jouw hart en ziel. Door middel van verschillende helingstechnieken help ik om jouw bewustzijn te verhogen. Zo versterk je je innerlijke wereld, wat weerspiegeld wordt op de buitenwereld. Ik werk door middel van het uitvoeren van lichamelijke helingstechnieken. Het lichaam is de poort naar jouw energiebron. Hierdoor kan je bij trauma’s komen die in het lichaam opgeslagen zijn. Door deze negatieve blokkades op te heffen, sta jij sterker in het leven waardoor je vol passie en zelfvertrouwen je pad kan bewandelen.

Wat kan een spiritueel coach voor jou betekenen?

Als spiritueel coach leg ik contact met de Universele energiebron. Alles wat leeft, mensen, dieren, planten en zelfs stenen, bestaan uit deze pure energie. Deze energie is van nature licht, helder en vol liefde. Door verschillende levenservaringen, bijvoorbeeld onverwerkte trauma’s of een slechte jeugd, kan er negatieve energie in het lichaam opgeslagen worden. Hierdoor krijg je last van blokkades in je lichaamsenergie. Op den duur kan dit zich zelfs uiten door middel van fysieke kwalen of ziektes en mentale problemen zoals depressies of angstaanvallen. Als spiritueel coach ondersteun ik jou graag in het proces van bewustwording en heling zodat jij weer in je kracht gaat staan.

Op welke manier kan een spiritueel coach jou ondersteunen?

Door middel van verschillende helingstechnieken ondersteun ik jou om in contact met je lichaam en ziel te komen. Het Talentenspel is een echt spel met speelbord en kaarten. Spelenderwijs creëer je bewustzijn van jouw unieke krachten en talenten. Door jouw leven zo in te richten dat je deze talenten optimaal benut, leef jij een leven vol vervulling en zelfvertrouwen. Ik help jou om hier sturing aan te geven, zodat jij de beste versie van jezelf kan worden!

Daarnaast biedt ik ook Reiki heling sessies. Dit is energetisch werk waarbij door middel van handopleggingen blokkades worden opgeheven. Heb jij bijvoorbeeld last van lichamelijke klachten of vermoeidheidsklachten? Reiki heling vindt plaats op zowel lichamelijk als emotioneel niveau. Deze holistische aanpak is hierdoor geschikt om verschillende problemen aan te pakken. Wanneer jij je openstelt voor de heling kunnen er bijzondere transformaties plaatsvinden. Zo sta jij als persoon sterker en gelukkiger in het leven.