Verdieping van het Talentenspel

Tarot & het Talentenspel

            Hoe sta ik er op dit moment voor?

            Wat is het antwoord op mijn huidige levensvraag?

Welke boodschap hebben mijn talenten voor mij?

Tijdens een Tarot legging die ik speciaal voor het Talentenspel heb ontwikkeld ontvang je inzichten die jou in het hier en nu helpen om de volgende stap te zetten. In één sessie kijken we samen naar de Tarotkaarten die gelegd worden en wat ze voor jou betekenen op dit moment en voor een periode van de aankomende drie maanden. Een check moment in je proces om te voelen of je iets over het hoofd ziet of je mag verdiepen in een bepaald stuk in jou wat aandacht behoeft.

De Tarot bestaat uit de Grote Arcana (22 kaarten) en de Kleine Arcana (56 kaarten) en is ontstaan rond 1500. Arcana betekent geheimen. De kaarten nemen je mee in universele levensprocessen en tonen je boodschappen van het onbewuste.

Tarief

duur :60 minuten,
€87,50 inclusief 21% B.T.W.
ZZP: €87,50- exclusief 21% B.T.W.

De Fysieke benadering van het Talentenspel

            Hoe kan ik mijn talenten lichamelijk verinnerlijken?

              Kan ik mijn talenten fysiek voelen?

          Is er een fysieke verbinding mogelijk tussen mijn talenten?

            Hoe kan ik elke dag met mijn talenten in verbinding komen?

Na het afronden van je individuele traject is er een mogelijkheid om je talenten te verdiepen en te leren voelen hoe het met ze gaat. Als je in het dagelijks leven fysiek verbonden bent met je talenten zorgt het ervoor dat ze krachtig voelbaar worden en dat jij frequenter je blauwdruk voor de geest kunt halen. De wensen en doelstellingen die vanuit het traject zijn voortgekomen krijgen dag in dag uit nog meer actief vorm door een paar simpele tools.

Uit de ratio en in het lijf ondersteunt de wens van het Talentenspel om intuïtief te werken. Het gaat om verbinding maken met oeroude beelden, geschiedenis die in beweging zijn uit te drukken in de vorm van fysieke poses. De talenten aan de hand van een serie yogahoudingen vormgeven voor het ervaren van een harmonieus geheel.

Tarief

duur +- 2 uur
€87,50 per uur inclusief 21% B.T.W.
ZZP € 87,50 exclusief 21% B.T.W.