Lifestyle coach Tilburg

Lifestyle coach in Tilburg

Wil jij graag jouw fysieke en mentale gezondheid verbeteren en ben je op zoek naar een lifestyle coach in Tilburg? Ik sta als lifestyle coach voor je klaar om je te helpen bij het loslaten van gewoonten of een manier van leven die jou niet meer dient. Ik ga graag met jou aan de slag in mijn praktijk in Tilburg om stap voor stap te werken naar jouw beste versie!

Een leefstijl die past bij jou

Je leefstijl is bepalend voor je gezondheid en voor hoe je je voelt. Wanneer je vermoeid bent of een gevoel van chaos ervaart in je leven, dan kan het veranderen van je leefstijl enorm helpen. Als lifestyle coach help ik je om om je leven zo in te richten dat jij je hier prettig bij voelt. Met positiviteit, speelsheid en veel humor werken we samen naar een leefstijl die aansluit op jouw persoonlijke pad. Waar droom je van? Waar wil je naartoe? En wat voor leefstijl past daarbij?

Lifestyle coach Tilburg

Hoe ga ik als lifestyle coach in Tilburg te werk?

Mijn werkwijze wordt altijd op jou persoonlijk afgestemd en tijdens een sessie voel ik aan hoe het met jouw energie gaat en wanneer het tijd is voor en pauze of voor afronding. We reflecteren op jouw proces en zetten alles op een rijtje, zodat je de kennis die je opdoet tijdens de sessie mee kunt nemen in je dagelijkse leven. We gaan in het tempo dat voor jou werkt en zorgen er stapje voor stapje voor dat je zelf weer de regie gaat nemen over je gewoonten en leefstijl.

Je kunt ook bij mij terecht voor Talent Coaching

Een paar jaar geleden heb ik de opleiding tot talent coaching met het Talentenspel afgerond als mede ook groepstrainer met het Talentenspel. Het voelde als een vloeiende omscholing, omdat ik altijd al bezig was met intuïtieve psychologie, spelenderwijs en in samenspel met muziek. Tijdens het eerste gedeelte van Het Talentenspel verkennen we de talenten en wat deze voor jou betekenen. Hierbij wordt er via een fysieke invalshoek aangewakkerd wat onbewust aanwezig is. Als Talentenspel coach ondersteun ik jou om helderheid en inzicht te krijgen in jouw ware kracht en potentie, zodat je dit goed kunt inzetten. In het tweede deel kijken we samen hoe je je talenten kunt leren begeleiden en aansturen, zodat het jou in z’n geheel dient.

Een afspraak maken bij de lifestyle coach van Tilburg

Persoonlijke ontwikkeling is verrijkend voor je leven en een gezonde leefstijl is de basis. Als je goed voor jezelf zorgt en je lekker in je vel zit, kun je namelijk de hele wereld aan! Ben jij toe aan een grote stap en wil je samen met mij aan de slag in mijn praktijk in Tilburg of ben je op zoek naar een transformatie coach? Neem dan gerust contact met mij op.