Talentenspel

Geef richting aan jouw leven met het Talentenspel

Wil jij inzicht verkrijgen in jouw unieke krachten en talenten? Het talentenspel geeft hier richting aan door helderheid te verschaffen in waar jij goed in bent. Het uitgangspunt van het spel is dat iedereen 12 talenten heeft. Je kiest uit meer dan 80 kaarten waarop talenten beschreven zijn, de talenten die het meest bij jou passen. Hierdoor wordt jij bewust van je eigen kracht en hoe deze het beste vorm te geven. Als transformatie coach help ik jou graag om meer bewustzijn van jouw eigen kunnen te creëren. Wij onderzoeken deze talenten en kijken hoe deze het beste vorm te kunnen geven in jouw leven.

Hoe werkt het Talentenspel?

Tijdens het eerste gedeelte van het talentenspel verkennen we de 12 talenten en wat deze voor jou betekenen. Het talentenspel is een echt spel, met speelborden en kaarten. Hierbij wordt er via een fysieke invalshoek aangewakkerd wat onbewust aanwezig is. Op het eerste bord wordt er kennis gemaakt met jouw 12 talenten. Als Talentenspel coach ondersteun ik jou om helderheid te krijgen over wat jouw mogelijkheden zijn en hoe je deze het beste in kunt zetten. Krijgt iedere eigenschap wel voldoende ruimte om tot ontplooiing te komen? Gedurende het tweede gedeelte van jouw spel worden de talenten vormgegeven op een tweede bord. Hierbij wordt aandacht gegeven aan  de plek die de talenten innemen in jouw leven. Op een speelse manier krijg jij inzicht in wat jouw ware missie is in het leven. Zo kom jij in contact met jezelf en geef je jouw leven sturing om te doen wat jou echt gelukkig maakt.

Talentenspel

Wanneer kan het spel jou verder helpen?

Vraag jij je af of het leven jou meer te bieden heeft? Ben jij op zoek naar een richting in het leven om jouw missie uit te dragen en je hart te volgen? Het talentenspel wijst jou de weg om bewust te worden van jouw eigen kunnen en hoe je dit het beste in kunt zetten. Zo leid je een leven met meer connectie met jezelf, waardoor jij sterker en gelukkiger in het leven staat. Je ervaart meer zelfvertrouwen en zet jouw krachten in voor een leven vol vervulling en vreugde. Ik ben sinds 2018 talentenspelcoach en ben er graag voor jou om in contact met jezelf te komen. Vanuit mijn achtergrond als bewegingscoach laat ik mensen verbinden met hun lichaam op verschillende manieren. Door het talentenspel en Meervoudig Merkaba Techniek behandelingen gaat de lichaamsenergie weer stromen, waardoor jij dichter bij jezelf staat. Daarnaast ben ik ook beschikbaar als lifestyle coach in Tilburg.