Traumaverwerking op Sardinie | Een life changing ervaring!

Traumaverwerking met transformatieve coaching op Sardinië kan op verschillende manieren plaatsvinden. Over het algemeen richt transformatieve coaching zich op het verkennen van diepgewortelde overtuigingen, emoties en patronen en helpt mensen deze te transformeren om persoonlijke groei en heling te stimuleren.

Tijdens een traumaverwerkingsprogramma op Sardinië kun je verwachten dat je deelneemt aan sessies met getrainde coaches die je zullen begeleiden bij het onderzoeken en verwerken van trauma’s. Dit kan onder meer inhouden dat je emotionele blokkades leert herkennen en loslaten, nieuwe vaardigheden en coping-mechanismen ontwikkelt, en werkt aan het versterken van je veerkracht en zelfbewustzijn.

Elk programma kan echter verschillen, afhankelijk van de specifieke aanpak van de coach of organisatie die de sessies aanbiedt. Het is dus raadzaam om vooraf goed te informeren over de specifieke inhoud en werkwijze van het traumaverwerkingsprogramma dat je overweegt.

Trauma spanning oplossen vanuit het lichaam

Traumaverwerking via het lichaam is een benadering die bekend staat als lichaamsgerichte therapie. Bij deze aanpak wordt erkend dat trauma niet alleen psychologische, maar ook fysieke effecten kan hebben. Door te werken met het lichaam kunnen mensen trauma’s verwerken en genezen op een holistische manier.

Er zijn verschillende methoden en technieken die gebruikt kunnen worden bij traumaverwerking via het lichaam, zoals somatic experiencing, sensorimotor psychotherapy en EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing). Deze benaderingen richten zich op het waarnemen van lichamelijke sensaties, emoties en lichaamsreacties die gekoppeld zijn aan het trauma. Door bewustwording van deze reacties en het veilig verkennen van de fysieke beleving, kan het trauma geleidelijk worden verwerkt.

Het proces van traumaverwerking via het lichaam kan helpen om vastzittende energieën en spanningen los te laten, het lichaamsbewustzijn te vergroten en het herstel van trauma te bevorderen. De beste technieken om hiermee te werken zijn zingen, dansen, drama en ritme. Hierop zijn al veel methodes geinspireerd en dit werkt zeer goed.

Traumaverwerking met Monique op Sardinie

Monique werkt en woont op Sardinie en is een Bodymind coach. Ze heeft een methode ontwikkeld die zeer effectief is gebleken. Ze is expert in traumaverwerking. Bij haar ervaar je op de prachtige plek aan zee wat een weldaad de natuur is voor je gezondheid. Vanuit vertraging kom je weer bij jezelf aan en vanuit ademhaling en lichaamsbewustzijn kom je steeds meer tot zelfinzicht. Zodat jij jezelf kunt helen. Jij hebt het in je om jezelf te genezen en spanning van trauma zelf los te laten.

De intensieve coaching van Monique is een lifechanging ervaring en als jij er klaar voor bent om echt een grote stap te maken, het roer om te gooien, dan is dit een kans om voor altijd een ander mens te worden. Zodat jij ook weer volledig kunt genieten van alles in het leven.