Meervoudige Merkaba Technieken

In de afgelopen 15 jaar zijn er veel momenten geweest waarop mensen op mijn pad zijn gekomen tijdens workshops en festivals die heling nodig hadden. Voor fysieke pijn, sterke emoties of energetische disbalansen. In die tijd volgde ik mijn intuïtie en schonk mensen licht en liefde op een manier die ik zo aanvoelde. Onbewust bekwaam wordt het genoemd. Vier jaar geleden besloot ik dat ik bewust bekwaam wilde worden om mensen nog beter te kunnen helpen. Ik volgde Reiki I bij Inge Hindriks (Reiki master) en voelde meteen hoe fijn het is om dat wat ik intuïtief aanvoel met concrete tools en stappen te combineren. Een half jaar later werd ik geopereerd en heb ik mezelf dankzij Reiki snel, krachtig en effectief kunnen helpen bij de heling van mijn rechterheup. Vijf weken na de operatie stond ik zonder krukken te springen en bewegen tijdens Choralies, een internationaal koorfestival in Vaison-La -Romaine, Frankrijk. De orthopeed die mij begeleidde had gezegd dat het onmogelijk zou zijn om die week acte de présence te kunnen geven laat staan op volle kracht een groep van 100 zangers te begeleiden naar een concert voor 5.000 man publiek.

In 2020 kwam ik in aanraking met de website van Spiritueel Centrum Aurora en besloot samen met Talentenspel collega Michèle Wattel MMT 1 te volgen oftewel Meervoudige Merkaba Technieken niveau 1. Na drie dagen was ik volledig overtuigd en wilde ik verder. Johan van Lier is een fijne en krachtige begeleider en docent en met al zijn kennis en liefde voor het vak brengt hij iedere deelnemer een stukje verder in hun ontwikkeling tot bewust mens en heler. Inmiddels heb ik de opleiding afgerond van 6 niveaus en hangt daar de titel ‘Smaragdorde kosmisch heler’ aan.

Ik geef helingen aan een ieder die fysieke pijn of emotionele, energetische disbalansen ervaart. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden je bent van harte welkom in mijn praktijk in Tilburg.