Een schreeuw om aandacht

Wat zou de man gedacht hebben of zou hij überhaupt nagedacht hebben voordat hij de tennisser Djokovic toe riep: “Get vaccinated man”!

Djokovic oogde op het bewuste moment zeer kalm en terecht want met de kennis van nu kun je rustig een ACE slaan want wat zal hij opgelucht zijn dat hij zijn rug recht heeft gehouden.

De één na de ander is gaan liggen de afgelopen maanden, jaren inmiddels. Vaak rechtstandig en plotseling. Ik ben de fragmenten eens gaan bestuderen vanuit het fysieke oogpunt. Bij een flauwte zakt iemand in elkaar maar deze sporters vielen als een standbeeld wat neergehaald wordt door een volk die hun dictator zat zijn en hem (zijn er ook haren? Het is over het algemeen een mannen beroep) met volle kracht van z’n sokkel trekken.

Het is een bizar gezicht om deze jonge mensen te zien vallen. Geen slide of tackel voor balbezit maar zonder aanleiding als een blok beton.

De EMA (European Medicines Agency) heeft toegegeven dat er sprake is geweest van proeven op mensen…The ones that got vaccinated.

“Get vaccinated man”! is dan ook een bijzondere uitlating in een tijdperk waarin we veel meer weten en de resultaten om ons heen zien. Was dit een schreeuw om aandacht? Aandacht waarvoor?

Een waarschuwing, speelt hij advocaat van de duivel? Of is ‘Get vaccinated man’ het nieuwe Boooeee voor tijdens elke willekeurige sportwedstrijd?

Wie het weet mag het zeggen.

Korte column uit Pandora’s Amfora (10)

24 januari 2024

#vooreenliefdevollesamenleving

#hetmogenuwelduidelijkzijnhoewebijdeneusendoordebankgenomenworden

#prrrikdoenietmee