Ursulaatworst, of je worst lust en eenheidsworst

Ursula vd L! Zo zou de media het schrijven als het om criminelen gaat. Ik heb gekozen voor een cartooneske uitvoering van deze frau- duleuze.

“Of course more is coming and of course more is needed” zei ze gisteren in een afpersconferentie nadat president Orban gedwongen was zijn Veto op te geven en er 50 miljard EU geld naar Oekraïne gaat om de economie op te bouwen die ze eerst met miljarden EU geld hebben af laten breken. Maar geld moet rollen heb ik altijd geleerd en minister Ollongren vermoed ik ook want zij reserveert ruim 100 miljoen voor munitie voor Oekraïne want daar hebben de mensen daar baat bij. Of wacht nee sorry ik ben in de war. Ik bedoel natuurlijk daar heeft Amerika baat bij. Stom dat ik dat door elkaar haal terwijl het toch echt iets anders is als je over de hoofden van 100.000 jonge mannen geld wilt verdienen. Zij, de jonge mannen, kunnen niet na vertellen wat er met die militaire steun is gebeurd noch hoe hun land wordt gebruikt in deze proxy – oorlog om de status Amerika First te behouden. Ik zou willen zeggen: No America No War i.p.v. No Farmers No Food.

Hadden we al die oorlogen en militaire interventies moeten missen die uit de koker van de U.S. of A zijn gekomen.

En laten we eerlijk zijn…Wat is voedsel nou eigenlijk als je het even goed bekijkt. Is toch ook maar een luxe niet? Lang niet iedereen heeft het en het wordt in plastic zakjes aangeleverd dus het kan onmogelijk uit de natuur komen. Komt vast uit eh…uit eh. Nou weet ik veel uit een schap dus lekker makkelijk.

De boeren mogen best boeren maar ze moeten me niet in de wielen rijden als ik ergens naartoe moet hoor.

De vlag ondersteboven waardoor ik nu echt alle kinderliedjes opnieuw moet leren is al vervelend maar dat ze mij in de weg staan dat vind ik zo’n agressieve aangelegenheid. Ik bedoel vreugdevuren aansteken omdat je 50.000 euro minder inkomen op jaarbasis misloopt dankzij de overheid dat is toch hartstikke beangstigend en zou niet moeten mogen.

Boeren moeten gewoon het boeren laten en burgers moeten gewoon hun belastinggeld aan wapens voor de Oekraïne geven. Niet zeuren, doen wat Ursulaatworstje zegt dan worden we een sterk Europa. In-flatterende overalletjes weliswaar met al onze neuzen in dezelfde richting maar ach een kniesoor die zich dan weer als een complotTheo en/of Thea opstelt hoor.

Korte column uit Pandora’s Amfora (11)

4 februari 2024

#vooreenliefdevollesamenleving

#hetmogenuwelduidelijkzijnhoewebijdeneusendoordebankgenomenworden